Entreprenad

-Stora & små maskiner för alla sorters arbete

Entreprenadmaskiner är ett samlingsnamn för en mängd olika maskiner som kan användas i många sammanhang. Jarnbros Åkeri i Arvika har maskiner som kan användas till både små och stora uppdrag. Hjullastare, plogbilar, hjul- och bandburna grävmaskiner och mycket mer.

Vi erbjuder även transport av diverse maskiner inom entreprenad som trailertransport av grävmaskiner eller lastväxlartransporter. Dessutom kan vi hjälpa till med att ordna både snabba lossningar och lastningar som några exempel av vårt utbud. Du behöver inte själv veta vad för maskiner som passar bäst till respektive jobb – vi hjälper dig självklart hela vägen.

Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag med din förfrågan så kan vi prata vidare om hur vi kan hjälpa just dig.

Grävmaskiner och hjullastare

Grävmaskiner och hjullastare kan användas inom en rad olika områden. På Jarnbros Åkeri har vi både hjul- och bandgrävare som kan väljas utifrån uppdrag. Vi ombesörjer själv förflyttning av våra grävmaskiner vilket ger en stor flexibilitet oavsett om det ska grävas ett enskilt avlopp eller ett stort arbete behöver utföras. Hjullastare kan användas som komplement vid ett arbete eller för sig själv då exempelvis något tungt behöver lyftas.

Vinterväghållning och sopmaskiner

Varje år kommer vintern och med den både snö och is. Vi hjälper till att ploga och sanda både din privata väg och till exempel vägföreningens väg. Till vår hjälp har vi både lastbilar och traktorer som avlägsnar snö och utför halkbekämpning på både asfalt- och grusvägar.

Ett av de säkraste vårtecken som finns kan vara då sopmaskinerna kommer fram och gruset ska bort från gatorna. Det är något som Jarnbros Åkeri mer än gärna hjälper till med. Gruset ska avlägsnas från vägarna eftersom det innehåller föroreningar från bilar och därför inte ska hamna i naturen.

Rivningsarbeten

Vid alla typer av rivningsarbeten är det mycket material som behöver fraktas bort från arbetsplatsen. Jarnbros Åkeri fraktar bort alla typer av material och ser till att det hamnar där det ska oavsett typ av material. Vi har tillstånd att frakta farligt gods från Länsstyrelsen och tar alltid stort ansvar vid alla typer av arbeten.

Övriga transporter

Vi ställer upp och utför en mängd olika transporter. Transport av din båt eller vad än du kan tänkas behöva flytta från en plats till en annan ser vi till att lösa på bästa sätt. Snabba lastningar och lossningar är en annan gren som Jarnbros Åkeri är riktigt bra på.