Schakt och transporter

Jarnbros Åkeri utför alla typer av transporter – asfaltstransporter, anläggningstransporter, virkestransporter, lastväxlartransporter och mycket mer.

Vi ser till att säkerställa dina behov på bästa sätt då vi har fordon som är anpassade för alla typer av utmaningar. Välkommen att kontakta oss redan idag för att se på vilket sätt/hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vi säljer och levererar jord, makadam och krossmaterial

Vi säljer och levererar material utifrån dina önskemål. Material kan exempelvis vara: jord, makadam, krossmaterial och halkstopp. På Jarnbros Åkeri levereras material till både privatpersoner och företag året runt. Behov av material kan finnas om en ny gräsmatta ska anläggas eller en tomt ska byggas.
Det kan vara löst material i form av grus som fraktas direkt på ett flak eller natursingel som kommer i säck vilket vi då levererar med kranbil.

Våra lastbilar klarar leveranser upp till 40 ton

En lastbil som är fullt lastad med släp kan leverera material som väger upp till 40 ton. Det är då möjligt att få med sig mycket material vid varje vända vilket är både tids- och kostnadseffektivt för dig som kund och oss som åkeri.

Andra typer av transporter

Genom att ha ett brett utbud av lastbilar kan vi hjälpa till inom en rad olika transporter. Lång erfarenhet och ett stort kundfokus har gett oss många återkommande kunder sedan företaget grundades 2003.
Nedan följer några av de övriga transporter vi utför.

Virkestransporter

Virkestransporter där träd som huggits ned och ska vidare till sågverk för att förädlas är en av de transporter vi utför. Det är både privatpersoner som äger skog och företag som väljer att ta hjälp från oss.

Farligt avfall

Transport av farligt avfall kräver speciell hantering och tillstånd från Länsstyrelsen. Vi på Jarnbros Åkeri har tillstånd att frakta farligt avfall samt lång erfarenhet av att göra det på ett säkert sätt. Några exempel på material som räknas som farligt avfall är: arsenik, asbest och olja. Det kan vara ett område som behöver grävas ur då det stått en maskin som läcker hydraulolja. Då tar vi hand om det farliga avfallet och ser till att det kommer till rätt plats.

Transport med lastväxlare

En lastväxlare är en lastbil där vi kan använda flera typer av flak och containrar. Det går snabbt att växla och byta så att flaket passar det som ska fraktas på bästa sätt.