Butik

– Med reservdelar & tillbehör till de flesta entreprenadmaskiner

Jarnbros Åkeri har en butik där du hittar ett brett sortiment av produkter och reservdelar för maskiner inom skog, entreprenad och jordbruk. I butiken hittar du även mängder med extra- och kringutrustning som ljuskällor och fordonshydraulik och mycket mer. Vi ger personliga råd till just dig och kan även beställa hem produkter som inte finns i vårt sortiment.

Kompetent personal

En av de största styrkor som vi har i butiken är kompetent personal. Med sin långa erfarenhet inom området kan de hjälpa dig att hitta rätt produkter som passar till din maskin. Vi jobbar efter att alltid ge den bästa servicen till alla våra kunder och delar gärna med oss av den kunskap som vi sitter på till er.

Brett sortiment av reservdelar

I butiken hittar du ett brett sortiment av produkter och reservdelar till maskiner inom skog, entreprenad och lantbruk. Skulle vi inte ha just den produkt du söker i lager kan vi hjälpa till att beställa hem den.

Extra- och kringutrustning

Förutom produkter och reservdelar har vi en mängd extra- och kringutrustning i vår butik. Det är allt från ljuskällor till fordonshydraulik och mycket mer. Bra belysning på maskiner gör arbetet både roligare och lättare att utföra. Här hittar ni både praktiska och roliga tillbehör att använda er av.

Våra samarbetspartners och leverantörer:

Granit Parts

Granit Parts

GelinsKGK

GelinsKGK

Lanmännen Lantbruk/Maskin

Lanmännen Lantbruk/Maskin

Huzells

Huzells

Olsson Parts

Olsson Parts

KGK

KGK

Smörjteknik

Smörjteknik

Hydra Specma

Hydra Specma