Verkstad

I Jarnbros Åkeris verkstad utför vi service och reparation på en mängd olika fordon och objekt. Det är allt från lastbilar och traktorer till entreprenadmaskiner och tunga släp. Vi utför reparationer på de flesta märken som finns på marknaden. I verkstaden tillverkar vi hydraulslang och tillhandahåller Specmas sortiment. Vi har dessutom slangservice med jour. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med reparation eller service på maskin, däckservice, slangservice eller något annat! På Jarnbros Åkeris verkstad vill vi hjälpa dig på bästa sätt.

Service och reparation

Vi utför service och reparation på en mängd olika objekt. Kontakta alltid oss med en förfrågan om du är osäker på ifall vi lagar just din maskin. Några av de maskiner som vi utför arbete på är:

  • Lastbilar
  • Traktorer
  • Skogsmaskiner
  • Entreprenadmaskiner
  • Tunga släp
  • Grävmaskiner
  • Kranar

Det finns inte ett speciellt märke som vi är knuten till utan vi utför arbete på de flesta märken som finns på marknaden. Vi utför gärna service och reparation på hela din maskinpark även om det är helt olika typer av maskiner. Vid all typ av service och reparation står alltid kvalitet i fokus. Varje arbete utförs noggrant och med stor omsorg.

Tillverkar hydraulslangar

I vår verkstad tillverkar vi själv hydraulslangar. Genom att själv tillverka slangarna vet vi att de håller hög kvalitet och passar till just din maskin. Vid egen tillverkning kan vi anpassa pressning och andra specifika önskemål efter just dina behov. Det är självklart kostnadsfritt att kontakta oss vid en förfrågan av hydraulslang.

Slangservice med jour

Alla som jobbar med maskiner vet att slangar sällan går sönder när det passar. Därför har Jarnbros Åkeri slangservice med jour – vi finns där när du snabbt är i behov av ny slang. Slå oss en signal när behovet av slang uppstår så försöker vi alltid att hjälpa dig på bästa sätt.

Däckservice

Jarnbros Åkeri erbjuder däckservice till de flesta typer av maskiner. Vi har stor kunskap inom ett brett område och kan hjälpa dig hitta de däck som bäst lämpar sig för din maskin. Behöver du hjälp att byta däcket eller bara slangen i ett befintligt däck hjälper vi naturligtvis till.

Specmas sortiment

Vi är stolt återförsäljare av Specmas sortiment. Specma tillverkar en mängd olika hydrauliska lösningar till stora maskiner. Är du ute efter något specifikt inom hydraulik hjälper vi gärna dig hitta rätt produkter som är anpassade till din maskin.